Keuken badkamer financieren

Keuken badkamer financieren? U ziet een mooie keuken of badkamer maar u heeft niet de mogelijkheid om het bedrag in één keer te betalen? Gelukkig is hier een oplossing voor.

Deze oplossing staat hieronder vermeldt. De prijzen verschillen enorm van bijvoorbeeld tegels, sanitair en kranen.

Meer inspiratie en informatie nodig? Vraag de gratis brochures aan of bekijk hier >>> de goedkoopste keukens.

Keuken badkamer financieren

Keuken en/of badkamer financieren? Hoe zit dat precies? Opties om een keuken of badkamer te financieren: er zijn twee opties die het vaakst voor komen voor het financieren van een keuken die aan al uw wensen voldoet.

De eerste is geld lenen bij een bank. Zo kunt u toch de keuken financieren die aan al uw eisen voldoet. Hierbij kunt u ook weer kiezen uit twee variaties. U kunt het hele bedrag voor uw keuken lenen of u kunt de tekortkoming van het totale bedrag bijlenen.

De tweede optie is om met minder wensen/eisen genoegen te nemen. Want wanneer uw keuken minder wensen heeft zal deze ook minder kosten. Een voordeel van het lenen van de tekortkoming is dat u ook minder rente hoeft terug te betalen aangezien het leenbedrag ook een stuk lager zal liggen.

Ook zijn er twee soorten leningen; een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Bij een doorlopend krediet mag u het geld dat u heeft afbetaald weer opnemen, natuurlijk tot een bepaalde afgesproken limiet en volgens de afgesproken voorwaarden.

De eerste optie van de financiering waar ze het hierboven over hebben is een persoonlijk lening. Dat is dat je het bedrag dus in ééń keer leent en dat je elke maand een vast bedrag terug betaald. Hier betaal je natuurlijk ook nog eens rent bij.

Let op: Geld lenen kost geld!

Fiscaal voordeel

Kies je voor een Persoonlijke Lening? Dan profiteer je van fiscale voordelen. De rente op een Persoonlijke Lening is namelijk fiscaal aftrekbaar, net zoals bij een hypotheek.

Fiscaal voordeel betekent dat u spaart voor uw aflossing van uw eigenwoningschuld. De rente is aftrekbaar en u betaald geen belasting over het gespaarde bedrag.

Tips financiering keuken en badkamer

Het leasen van een keuken of badkamer is nooit goedkoper dan de financiering op een andere manier. Terug in de tijd leek het leasen van een keuken of badkamer zeer interessant, maar als u een keuken of badkamer leased bent u nog geen eigenaar van de keuken of badkamer tot dat u het hele bedrag heeft afbetaald.

Dit kan problemen opleveren als u uw huis tussentijds wilt verkopen. U zult dan eerst uw keuken of badkamer moeten aflossen. Ook is het bij sommige keuken en badkamer zaken mogelijk om deze samen voordelig te financieren.

Ontvang de gratis brochures of kijk hier voor direct voor de meest voordeligste keukens.